Roald Tellnes Separatutstilling 14.01.-07.02.2021

Godt nyttår til alle våre kunstvenner!  Galleri Amare kunne 11. januar i år ha feiret sitt 30 års jubileum, men i disse corona-tider skal ingen feire noe som helst.  Likevel gleder vi oss over å kunne ønske velkommen til ny utstilling med flotte materialtrykk av Roald Tellnes.  Utstillingen åpner i dag, hele torsdagen 14. januar, for å unngå stor ansamling av folk samtidig.

I høst ble kunstneren alvorlig syk, og det var ikke i tankene hans å kunne holde utstilling noe sted, men takket være god behandling og flott innsats fra han selv og mange andre står han nå fram med en imponerende utstilling mindre enn et halvt år senere! Han besøkte oss i går, men av åpenbare corona-grunner kan han ikke være til stede åpningsdagen.

Galleri Amare har helt siden nedstengningen av landet 12. mars i fjor lojalt fylt myndighetens anvisninger, men med antibac, til stede-kontroll og unngåelse av store ansamlinger av folk samtidig har vi kunnet holde åpent hele året – men kjemperesultat.  Årsomsetningen var bedre enn på mange år.

Publikum er mye mer hjemme og ønsker tydeligvis å sette mer farge på tilværelsen.  Feriepengene er blitt brukt til kunstkjøp – en utmerket god idé.

Utstillingen til Roald Tellnes skal henge oppe til 7. februar – med å holde respektfull avstand har vi i vårt  300 kvm store galleri plass til dere alle, om enn ikke samtidig. Og nå ser vi fram til 50 års jubileet!